Over ons

Over ons

Viva Cleaning bvba is exclusief invoerder van Lavorwash voor België. Lavor staat garant voor 100% kwaliteit tegen de beste prijs, rechtstreeks van fabriek. Universele toebehoren voor uw reinigingsmachine vormen onze grootste troef. Zowel consument (Lavor), als professional (LavorPro) zijn welkom en staan we bij met raad en daad. Gratis demo’s voor professionals.  Sterke kwaliteit tegen de beste prijs en een persoonlijke service, daarvoor kiezen klanten Viva Cleaning.

Dealers gezocht

Om zo goed mogelijk vertegenwoordigd te zijn in België, zoekt Viva Cleaning agenten met een passie voor service. Bent u op zoek naar een bijkomendefinanciële opportuniteit en een aanvulling op uw assortiment, neem dan vrijblijvend contact op  Bij Viva Cleaning geniet u alle ondersteuning inzake opleiding, promotie en service.

Werken bij Viva Cleaning?

Voor onze vestiging zoeken we enthousiaste mensen met een passie voor schoonmaak(producten) en machines. Interesse in een boeiende, leerrijke en afwisselende job?

Wil je doorgroeien en als filiaalleider de klanten persoonlijk verwelkomen en assisteren bij hun aankoop om een maximaal rendement te bekomen bij elke schoonmaak opdracht? 

Stuur dan zeker uw CV op naar volgend emailadres: info@vivacleaning.be.

Meer info over Viva Cleaning?

Scroll naar top